Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_q514urnbb54t18v68rfke383q5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/test.fiber.nl/wp-content/plugins/testimonial-basics/testimonial-basics.php on line 39

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/php/session) in /var/www/test.fiber.nl/wp-content/plugins/testimonial-basics/testimonial-basics.php on line 39
 TV Opnamepakket Basis van Fiber Nederland

Opnemen in de
cloud is kinderspel.
Terugkijken ook.

Opnamepakket Basis

opnemen-basis

Mis nooit meer uw favoriete programma

Het is onmogelijk om voor elke Tv-programma die u graag wilt zien thuis te blijven, dat begrijpen wij heel goed. Met het Opnamepakket Basis selecteert u alle Tv-programma’s die u graag op een later tijdstip wilt terug zien. Een geweldige oplossing toch?

Kijken en opnemen tegelijk

Iedereen kent de onenigheid die thuis kan ontstaan over wat er op de televisie gekeken wordt. Met het Opnamepakket Basis is deze onenigheid verleden tijd. Terwijl manlief een spannende voetbalwedstrijd zit te kijken, wordt ondertussen de favoriete serie van vrouwlief opgenomen. Zo mist u nooit meer uw favoriete Tv-programma én blijkt het delen van één televisie ineens mogelijk.

Tot wel 3 zenders tegelijk opnemen

Het is onvoorstelbaar, maar waar. Met het Opnamepakket Basis kunnen drie tv-programma’s tegelijkertijd opgenomen worden. Perfect voor mensen die meerdere Tv-programma’s als favoriet hebben of mensen die moeilijk een beslissing kunnen nemen. U kunt in totaal 50 uur in de cloud opnemen en 6 maanden lang terugkijken.

Overal waar u bent opnemen

Bent u vergeten de opname voor uw favoriete tv programma in te stellen? Geen probleem! Download onze Fiber TV app en kunt dan gemakkelijk buitenshuis alsnog uw opnames instellen. Zo hoeft u zich niet meer te haasten om op tijd thuis te zijn en kunt u zorgeloos TV kijken, wanneer het u uitkomt.

Bepaal zelf hoe jouw Tv-Gids eruit ziet.

Wilt u ook de baas zijn over uw eigen Tv-Gids? Met het Opnamepakket Basis bepaalt u zelf wanneer u uw favoriete tv programma kijkt.

Met één druk op de knop neemt u een TV programma op om het op een later tijdstip terug te kijken. U wilt deze vrijheid toch ook?

 • Waarom FiberNL

  Wij leveren diensten voor een eerlijke prijs.

  Wij omarmen technologische vooruitgang.

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk.

  Wij zijn de toekomst op het gebied van internet.

 • Hoe werkt het opnemen?

  Hoe werkt het opnemen?

  Het opnemen werkt eenvoudig en snel. Via de elektronische Tv-gids kunt u selecteren welke programma’s u graag wilt opnemen. Dit doet u door op de knop ‘REC’ te klikken. De opgenomen tv-programma’s worden opgeslagen in de cloud. In verband met copyright rechten kunnen jammer genoeg niet alle tv-zenders opgenomen worden.

 • Veelgestelde Vragen

  Hoe kan ik het Opnamepakket Basis bestellen?

  Allereerst heeft u een abonnement voor interactieve televisie van ons nodig. Heeft u deze al in huis? Dan kunt u er een opnamepakket los bij bestellen.

  Is het mogelijk om alle zenders op te nemen en te pauzeren?

  Nee, in verband met de uitzendrechten is het niet mogelijk om alle tv-zenders op te nemen. Live pauzeren is daarentegen wel bij iedere tv-zender mogelijk.

  Hoe kan ik het Opnamepakket Basis opzeggen?

  Het opzeggen van het Opnamepakket Basis kan wanneer u dat wilt. Dit doet u via de klantenservice van Fiber Nederland of regelt u zelf via ‘MyFiber’.

Televisie opties

Fox Sports Eredivisie
Gratis

Met Fox Sports Eredivisie kijkt u altijd de beste wedstrijden uit de Nederlandse competities en beker. Ieder competitie weekend ziet u minimaal 5 live wedstrijden en altijd alle samenvattingen en goals.

Altijd gratis bij All-in One Basis of All-in One Extra

Ziggo Sport Totaal
€ 13,95 p/mnd

Met Ziggo Sport Totaal mist u nooit meer een belangrijke sportevenement. U ziet wedstrijden, samenvattingen en al het sportnieuws op maar liefst zes Ziggo Sport kanalen.

FOX Sports International
€ 9,95 p/mnd

Nog meer voetbal met FOX Sports International. Volg de Bundesliga, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en de beste teams in de UEFA Europa League.

Film1
€ 15,00 p/mnd

Met Film1 ziet u de nieuwste blockbusters en de beste Nederlandse films op 4 reclamevrije themakanalen en via de mediatheek on demand.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.