Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_fqfoal41dbsf47on201oo4oaqp, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/test.fiber.nl/wp-content/plugins/testimonial-basics/testimonial-basics.php on line 39

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/php/session) in /var/www/test.fiber.nl/wp-content/plugins/testimonial-basics/testimonial-basics.php on line 39
 Onbeperkt bellen in NL & buitenland via Fiber Nederland

Onbeperkt lekker veel bellen. Zonder extra kosten.

Onbeperkt NL + Buitenland

onbeperkt-buitenland

Onbeperkt bellen in NL & buitenland

Bel met dit pakket onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland en daarnaast voor 10 cent per gesprek naar vaste nummers in 27 landen (waaronder Europa, VS, Canada, Australië, Marokko en Turkije). Zo kunt u zonder zorgen contact houden met het buitenland.

Aan- en uitzetten wanneer u wilt

Het pakket is maandelijks opzegbaar. Gaat u lange tijd op vakantie? Of komt u familie in het buitenland op vakantie naar Nederland? Dan heeft u het buitenland pakket ook even niet nodig. Laat het tijdig van tevoren weten en dan zetten wij het pakket stop. Wel zo makkelijk.

Onbeperkt bellen in NL & buitenland

Gratis bellen naar vast en mobiele nummers in Nederland en voor 10 cent per gesprek naar 27 landen in het buitenland. Dat worden dus heel veel gezellige gesprekken. Onbeperkt bellen in NL & buitenland naar vast en mobiele nummers en voor 10 cent per gesprek naar 27 landen. Dat worden dus heel veel gezellige gesprekken. Fiber Nederland is een Nederlandse onderneming en wordt gerund door ondernemers. Wij maken zelf onze keuzes, zijn zelf verantwoordelijk voor onze daden, en zelf verantwoordelijk voor ons succes. Spreek ons er maar op aan, als u een goed idee heeft, of als u vindt dat we iets niet goed doen.
Gratis bellen naar vast en mobiele nummers in Nederland en voor 10 cent per gesprek naar 27 landen in het buitenland. Dat worden dus heel veel gezellige gesprekken.
 • Waarom FiberNL

  Wij leveren diensten voor een eerlijke prijs.

  Wij omarmen technologische vooruitgang.

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk.

  Wij zijn de toekomst op het gebied van internet.

 • Nummerbehoud

  U kunt gratis uw huidige nummer overzetten naar het telefonie abonnement van Fiber Nederland.

  Vraag tijdens uw bestelling nummerbehoud aan en dan gaat de rest vanzelf.

 • Veelgestelde Vragen

  Kan ik onbeperkt bellen ook tijdelijk activeren?

  Ja, de pakketten zijn maandelijks opzegbaar, dus u bepaalt zelf wanneer en hoelang u gebruik maakt van het pakket.

  Kan ik gratis naar alle telefoonnummers bellen met een onbeperkt bellen abonnement?

  Dat is afhankelijks van het pakket dat u bij ons afneemt. Met dit pakket belt u gratis naar vaste nummers in NL en Buitenland. U kunt ook kiezen voor onbeperkt vast of onbeperkt vast & mobiel.

Telefonie opties

Onbeperkt bellen Vast
€ 9,95 p/mnd

Bel onbeperkt vrij naar alle vaste nummers binnen Nederland (met uitzondering van betaalde service nummers). Voor een vast bedrag per maand.

Onbeperkt bellen Vast & Mobiel
€ 14,95 p/mnd

Met onbeperkt vrij bellen vast & mobiel belt u met alles en iedereen binnen Nederland, voor een vast bedrag per maand (met uitzondering van service nummers).

Extra telefoonlijn
€ 4,95 p/mnd

Soms is één telefoonlijn niet genoeg. De hele dag aan de telefoon hangen en toch bereikbaar blijven. Of natuurlijk een speciaal telefoonnummer voor zakelijk gebruik. Dat kan met een extra telefoonlijn.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.