Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_i6jldrijlppqvoodl9c15mk7vf, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/test.fiber.nl/wp-content/plugins/testimonial-basics/testimonial-basics.php on line 39

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/php/session) in /var/www/test.fiber.nl/wp-content/plugins/testimonial-basics/testimonial-basics.php on line 39
Overstappen Archives - Fiber Nederland

Zoek in ons Hulp Centrum.

  • Kan ik mijn oude nummer meenemen?

   Ja dit is mogelijk. Als u voor nummerbehoud kiest, dan zullen we uw oude nummer overzetten naar ons. We proberen dat zo in te regelen dat als de monteur bij u is, hij ter plekke uw oude nummer overzet.

  • Biedt Fiber Nederland ook zakelijke diensten?

   Voor veel zakelijke gebruikers voldoet ons aanbod prima. Dit door de hoge betrouwbaarheid van de glasvezel- en koperkabels in combinatie met de basisdiensten die wij leveren. Het is bij ons ook mogelijk om het abonnement op naam van uw bedrijf te registreren. Echter is het wel zo dat wij geen zakelijke service bieden.

  • Wanneer zeg ik mijn huidige provider op?

   Dat is lastige vraag en voor iedere klant anders.

   Als u zeker wilt zijn dat u nooit zonder komt te zitten adviseren wij u om uw aanbieder pas op te zeggen als alle diensten van Fiber Nederland zijn opgeleverd. Hierbij moet u wel rekening houden met dubbele lasten voor de overlappende periode.

   Het is van groot belang dat u pas uw huidige provider opzegt als u weet wanneer u precies wordt aangesloten.

  • Bestellen bij Fiber Nederland

   U kunt bij ons 1 van de beschikbare abonnementen bestellen als u uw postcode invoert via onze postcodechecker.

   Ook kunt u een abonnement bestellen door te contact op te nemen met onze klantenservice:

   020 – 760 50 40 ma.-za. 09.00-17.30.

  • Opzeggen van de oude provider

   Wij kunnen het opzeggen niet voor u doen omdat u de contracthouder bent. Wel faciliteren wij standaard opzegbrieven op onze website, om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

    

   Op www.fiber.nl/klantenservice/overstaphulp kunt u uw gegevens invullen en een opzegbrief uitprinten. Ook wordt er met de welkomst map een opzegkaart mee gestuurd. U hoeft deze dan alleen te ondertekenen en op de bus te doen.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

 1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
 2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.