Warning: session_start(): open(/var/lib/php/session/sess_0kjfbdl7hgo5l378sp9s59t2a2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /var/www/test.fiber.nl/wp-content/plugins/testimonial-basics/testimonial-basics.php on line 39

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/php/session) in /var/www/test.fiber.nl/wp-content/plugins/testimonial-basics/testimonial-basics.php on line 39
Disclaimer van Fiber Nederland

Disclaimer

Hoewel de informatie op deze website met zorg is samengesteld en Fiber Nederland deze informatie steeds actueel tracht te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Tevens is Fiber Nederland niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites, waarnaar gelinkt wordt. Alle rechten op het materiaal op deze website komen toe aan Fiber Nederland of aan haar licentiegevers.

Wij vragen u om een postcode, omdat het aanbod per adres kan verschillen. Na het invullen van uw postcode krijgt u meteen de voor u beschikbare aanbieding te zien. Op basis van de ingevoerde gegevens zullen wij u geen ongevraagde e-mail sturen.

Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. Vermelde eurotarieven zijn informatief.


Cookies helpen ons om de gebruikerservaring op fiber.nl zo goed mogelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info

Als u al een abonnement heeft, dan kunt u dit pakket op 2 manieren bestellen

  1. U belt onze klantenservice op 020-7605040
  2. U regelt het zelf door met uw klantnummer en wachtwoord in te loggen in MyFiber. U gaat naar ’Klantenservice’ en vraagt via het formulier uw dienst aan.
Rutger

Nog niet helemaal gevonden wat u zocht?
Laten we contact houden.

Groet van Rutger, Klantenservice Fiber NL

Laat uw e-mailadres hier achter en profiteer op een later tijdstip van onze aanbiedingen.

Behoefte aan beter internet?

Behoefte aan beter internet?

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.

Vul hieronder uw postcode, huisnummer en emailadres in en ontvang tips voor beter internet & zie direct welke snelheid op uw adres beschikbaar is.